Borska inicijativa

Za grad koji volimo

Poruka građanima Srbije

Poštovani građani Srbije

 

Posle nekoliko godina praćenja situacije na političkoj sceni Srbije, mnoštvo istomišljenika širom Srbije donelo je odluku o formiranju Lokalpatriotskog bloka!

Već nekoliko godina postoji ideja o tome, ali smatramo da je sada pravi trenutak da se materijalno i moralno posrtanje naše Srbije okonča, u šta ćemo uložiti svo svoje znanje i energiju do konačne pobede poštenja, principielnosti i domaćinskog planiranja.

Lokal patriotski blok je skup raznik pokreta, udruženja, grupa građana i pojedinaca, koji su sve činili da odbrane svoje gradove i opštine od lopova i politikanata, a da nikada nisu učestvovali u pljačkama i uništavanju naših preduzeća, lokalnih zajednica i same Srbije.

Do nedavno nismo smatrali potrebnim da, nasuprot velikim strankama, razjedinjujemo biračko telo verujući u iskrenost i dobronamernost onih koji kroje politiku na republičkom nivou, ali smo shvatili da je njihov interes vezan za uskostranačke zadatke, koji Srbiji, kao i svim gradovima o opštinama ne donose ništa dobro!

Ubeđeni smo da su našoj Srbiji potrebni sposobni, stručni i odgovorni pojedinci, koji mogu i žele da promene postojeće stanje, a ne politikanti i licemeri koji nisu ništa drugo, do trgovci našim sudbinama. Promena sistema i načina funkcionisanja državnog aparata je neophodna za bilo kakve korenite promene.

Zato Vas u ime Borske inicijative pozivamo da nam se pridružite u Lokalpatriotskom bloku, jer smatramo da još uvek nije kasno i da za našu Srbiju ima nade!

Budi se Srbijo!!!

Jovanović Jugoslav

One Response to “Poruka građanima Srbije”

  1. 1
    Stolicak Says:

    Podrzavam ovaj predlog i prihvatam da se pridruzujem. Pozdrav.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

© 2017 Borska inicijativa

Design by Best Web Hosts -- Made free by Best Blog Hosting and WordPress Themes