Borska inicijativa

Za grad koji volimo

O nama

Osnovni cilj otvaranja ovog bloga je pre svega omogućavanje građanima Bora i okoline da na još jedan način stignu do istine o Borskim dešavanjima. Znamo da medijski mrak, odnosno blokada medija u Boru traje već duži niz godina i najviše je zavisila od politički postavljanih rukovodioca, koji su svoje funkcije shvatali strogo kao politički vojnici. Takav stav dosadašnjih rukovodstava pre svih ŠRIF-a je doprineo ubrzanom razvoju interneta u Boru i otvaranja velikog broja zaista pozitivnih sajtova, foruma i blogova, a koji su pre svega tu da bi omogućili diskusiju građana o raznim temama i otvaranja na neki način javne rasprave po mnogim pitanjima. Da nam je opštinsko rukovodstvo bilo mudro, mogli su da naše diskusije iskoriste kao savete, postupe po nekima od njih i profitiraju od toga, ali sujeta im to ipak nije dozvoljavala. Najbitnije je da istina ipak stigne do naših sugrađana.

Jovanović Jugoslav

11 Responses to “O nama”

 1. 1
  BilliThePljuc Says:

  De ti bre više ovo o nama?
  Kukam vać toliko vremena.
  Turi bar tri osnovne rečenice da se zna sa kim se to ima posla-ko je domaćin.

 2. 2
  Armagedon Says:

  Sorry, very sorry, but jbga. Nikako da nađem malo vremena da se i time pozabavim. Evo večeras ću da ubacim i par rečenica na stranici “O nama” tj, koj je taj bloger domaćin.

 3. 3
  Slobodan Radulović Says:

  Što se mene lično tiče, u postojećim uslovima funkcionisanja države nije mi toliko bitan precizan identitet blogera domaćina koliko teme koje pokreće, ali ako je izvodljivo bilo bi dobro da postoji bar neki poštanski fah gde zainteresovani, kojima je blokirana elektronska pošta, mogu da dostave dokumentaciju za svoje priloge.

 4. 4
  Slobodan Radulović Says:

  Dopada mi se objašnjenje O NAMA ali kako da Vam dostavljamo dokumentaciju za objavljivanje?

 5. 5
  RainDog Says:

  Ideš na: mail.google.com i otvoriš sebi mail adresu. Ako ti neko blokira tu adresu, ja ću javno, deo po deo, da pojedem računar ispred Doma kulture. Jel važi?

 6. 6
  Slobodan Radulović Says:

  Znam da će ti ovo izgledati kao neko moje fantaziranje i ja dozvoljavam mogućnost da je to možda zbog mog nedovoljnog znanja, ali kad god sam pokušavao da se pri nekom sajtu registrujem, prijavim ili pošaljem neki dokument dobijao sam poruke u stilu: “Connection Interrupted”, “Error: please fill the required fields (name, email).”, a dešavalo mi se ponekad da jednostavno nakon ukucavanja traženih podataka oni bez mog uticaja budu izmenjeni i da to bude razlog za moj neuspeh. Sa adresa gde sam uspevao da se prijavim nisam dobijao mejlove sa dodeljenom šifrom tako da se sve svodilo na isti problem.

  Ako nekada budeš imao vremena, zamolio bih te da ti to pokušaš da uradiš sa mog računara. Jel važi?

 7. 7
  BilliThePljuc Says:

  E pa dragi moj RainDog,
  eto tebi večere-zovi nas bar da gledamo biće to nesvakidašnji prizor.

  @Armagedon:
  I ovo je nešto-bolje išta nego ništa a trebalo ti je samo 2 minuta priznaj.

  A ja morao da dosađujem 2 nedelje.

  Lep ti blogić…

 8. 8
  BilliThePljuc Says:

  I još da otvoriš pf i sve će biti u redu-lepo nam ispunjavaš želje pravi si dedamraz…

 9. 9
  RainDog Says:

  OK, Slobodane. Javiću ti kad mogu da dođem do tebe.

 10. 10
  Armagedon Says:

  O, falllla, fallllaaaaaaa. Biće tu još mnogo toga, al polako bre, ne radim ja samo ovo, mora da se radi i nešto od čega se živi. Oni koji imaju mnogo više iskustva od mene na ovom polju i čije mišljenje stvarno cenim, kažu da ne valja kad je pretrpano, al šta ću kad sam komplikovan i volim komplikovane stvari.

 11. 11
  Slobodan Radulović Says:

  Da smirimo strasti. Neće biti nikakve večere, jer ja se iskreno nadam da je ipak u pitanju moje neznanje, a umesto “večere” neki od mojih komentara imaće šansu da budu potkrepljeni slikama originalnih pisanih isprava, nad čijim objavljivanjem Zokiju u znak zahvalnosti nudim prioritet u eventualnom izboru i objavljivanju po njegovom slobodnom izboru iz arhive od preko 2 GB.

© 2017 Borska inicijativa

Design by Best Web Hosts -- Made free by Best Blog Hosting and WordPress Themes