Borska inicijativa

Za grad koji volimo

05 Sep

Koga-kome-šta???

Posle dugog i napornog dana dugo sam razmišljao koga da opletem?

misic

Da li da počnem o popisu, otpadu, koliko je toga i kome prodato i ko je vršio procenu i za koliko je “pogrešio”???

Ili da počnem da pišem o raznim ugovorima, procentima, zaduženjima i razduženjima???

Ili o remontu kotlova?

Ili da vidimo ko je sve bio utužen, za koliko para i kakve su presude bile???

U cilju istrage moraću da ćutim neko vreme o mnogim stvarima, ali kad to prođe uporedićemo rezultate istrage sa podacima koje posedujem, tako da preporučujem onima koji to budu radili da posao odrade do kraja i korektno. To znači izlazak na lice mesta, a ne iz kancelarije.

Ipak sam suviše umoran da bih napravio pravi izbor, a već sutra ide novi tekst sa zanimljivim podacima.

Zahvaljujem svima koji su mi uputili podršku i dostavili mi ono što su smatrali da je zanimljivo od dokumentacije, ali i dalje nedostaju neki delići kako bi slagalica bila kompletna! Svi koji imaju saznanja, dokumenta, video snimke … mogu mi dostaviti na stare i poznate načine, putem e-maila, poštansko sanduče, ili lično.

Samo zajedno možemo stati bagri na put i sprečiti ih u daljem uništavanju našeg grada.

 

Jugoslav Jovanović

 

 

 

5 Responses to “Koga-kome-šta???”

 1. 1
  Slobodan Radulović Says:

  @Armagedon: “U cilju istrage moraću da ćutim neko vreme o mnogim stvarima, ali kad to prođe uporedićemo rezultate istrage sa podacima koje posedujem, tako da preporučujem onima koji to budu radili da posao odrade do kraja i korektno. To znači izlazak na lice mesta, a ne iz kancelarije.”

  Ne razumem zašto posle višegodišnjeg ćutanja nadležnih organa sada treba i mi oštećeni korisnici da ćutimo, ako se nezna da li od tih nadležnih neko ima nameru da tek sada počne da radi svoj posao u skladu sa zakonom (ne mogu da kažu da nisu znali šta se dešava u Toplani, jer ako to znaju obični građani oni su to bolje i ranije saznali po službenoj dužnosti)? Zato recimo dosta ćutanju i dosta je da mi oštećeni korisnici igramo ulogu statista, jer su lopovi u Srbiji naše statiranje pretvorili u nauku, koja se zove “Statistika”, uz čiju pomoć nam se svaki put rugaju kada zbog pljački i lopovluka moraju da podignu cene (komunalne usluge, struja) uz tvrdnju da se to neće odraziti na naš standard. Pa neće se valjda njihove pljačke i lopovluci odraziti na njihov već na naš standard.

  Zato predlažem svim oštećenim korisnicima da se odreknu nametnute uloge statiste i kroz komentare na ove teme izraze svoje neslaganje sa dosadašnjim načinom rada Toplane Bor, kao i nadležnih organa.

 2. 2
  Zabrinuti Gradjanin Says:

  Kolko je tebi dobro,a sto visis po opstini cekajuci Predsednika u hodniku po 3-4 sata.Bolje cuti mozak ti je ispran u ves masini i to na centrifugu.ZALOSNO

 3. 3
  Slobodan Radulović Says:

  Pošto je na ovu temu jedino moj komentar prethodio komentaru “Zabrinutog građanina”, molim ga da pojasni na koga se odnosi njegov komentar, pošto ja sigurno nisam taj kome je neko ispirao mozak i koji “visi po Opštini čekajući predsednika po 3-4 sata”, jer ja u Opštinu idem samo jednom godišnje kad plaćam porez.

 4. 4
  Armagedon Says:

  @Slobodan Radulović:
  Ma ne uzrujavaj se Slobo, Zabrinuti ni sam ne zna na koga je mislio, ali je bitno da po nekome neosnovano kenja. Neće još dugo, ja namerno puštam i dobre i loše da narod vidi sa kim ima posla, ali uskoro ću da saznam o kome se radi i odmah ću pokrenuti tekstove baš o njemu-njoj, samo da budem siguran ko je.
  Nema šanse da je čist neko ko brani lopove! Ja sam uvek pozivao one koji misle drugačije da mi na e-mail (borskainicijativa@gmail.com) pošalju tekstove (naravno potpisane) i ja ću ih odmah objaviti, a naravno da svaki optužujući tekst treba da ima i prateće dokaze! Ja to tako radim i za sve što objavim imam i dokaze, pa zato i pozivam sve koji su se pronašli i uvređeni su iznetim činjenicama da me tuže, a ja ću naravno znati da kvalitetno odbranim svoje stavove.

 5. 5
  Slobodan Radulović Says:

  Ma kakvo uzrujavanje, ja se kao i Ti zalažem da se “ne pomešaju babe i žabe” i da se u pokrenutu temu sa pozicije “zasede iz busije” (n.n. komentarisanje) ne unose nebuloze i izmišljotine da bi se sa teme skrenulo na nešto bezvezno, jer kako vidim jedino Ti i ja imamo poznate adrese.

  Što se tiče tvojih navoda da te tuže budi siguran da oni to ne smeju da urade, jer svi takvi znaju koliko su čisti i pošteni da smeli da se zvanično pojave u sudu. Oni ne utužuju one koji javno iznose istinu, već u nastupu besa, iz potaje, ofarbaju im ili izgrebu auto, otruju kuče ili naprave neku drugu pakost za koju misle da neće biti otkriveni i procesuirani.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

© 2017 Borska inicijativa

Design by Best Web Hosts -- Made free by Best Blog Hosting and WordPress Themes