Borska inicijativa

Za grad koji volimo

28 Mar

Konferencija za medije Jedinstvene Srbije

Juče je u prostorijama Media centra održana konferencija za medije Jedinstvene Srbije na kojoj su istaknuti programski ciljevi Jedinstvene Srbije, ali i predstavljanje još jednog odbornika koji je pristupio stranci Jedinstvena Srbija, pa samim tim i odborničkoj grupi; SPS-PUPS-JS u Skupštini opštine Bor. Konferenciji je prisustvovao i kandidat za poslanika sa liste SPS-PUPS-JS, Miroslav Spaskovski.

Javnosti se obratio i gospodin Vukadinović Goran, odbornik Skupštine opštine Bor, saopštavajući i obrazlažući svoju odluku da pristupi stranci Jedinstvena Srbija na čelu sa  Draganom Markovićem – Palmom. U prilog takvoj odluci Vukadinović je istakao činjenicu da je je Jedinstvena Srbija stranka sa ambicioznim programom, hrabrim odlukama i uverljivim rezultatima i da želi da i sam da svoj doprinos kako bi programski ciljevi ove stranke bili realizovani još bolje i efikasnije na nivou opštine i grada Bora, a da je vreme parlamentarnih izbora prava prilika za to.

Vukadinović je podsetio da je stranka Jedinstvena Srbija nastala u Jagodini i da je,  na čelu sa Draganom Markovićem – Palmom, odavno prevazišla okvire tog grada, da stranka sada ima 162 opštinska odbora širom Srbije sa tendencijom stalnog širenja, pa tako ima svoj opštinski odbor i u Boru koji ima zavidan broj članova, a smatra da će svojim članstvom doprineti jačanju kako same stranke, tako i uticaja stranke u koalicionoj snazi stranaka na vlasti u borskom parlamentu.

“Razvoj grada i sela, konkurentska proizvodnja, uposlenost stanovništva i bolji život zasnovan na sopstvenom radu – ciljevi su za koje se Jedinstvena Srbija zalaže svuda gde učestvuje u vlasti, što građani u Srbiji, podrškom na izborima, već godinama nagrađuju.

Moje iskrene namere u odluci koju sam doneo mogu biti garant građanima da će mi njihovi interesi biti iznad ličnih i stranačkih, a moji skupštinski nastupi biće otvoreni, argumentovani i hrabri. Moj prioritet biće i ubuduće zalaganje za javnost u radu i za domaćinsko vođenje opštine.” – rekao je Vukadinović.

Ono što smo do sada videli i čuli od gospodina Vukadinovića svakako jesu otvoreni, argumentovani i hrabri skupštinski nastupi, a da li će to tako i ostati – videćemo?

PR sektor opštinskog odbora “Jedinstvena Srbija”, Bor.

4 Responses to “Konferencija za medije Jedinstvene Srbije”

 1. 1
  Чика Глиша Says:

  Mora da ga je inspirisalo ovo:

  http://www.youtube.com/watch?v=bTIIx4u0qbE&feature=player_embedded

 2. 2
  Gradjanin Says:

  Mozda je i Goran bio mali pa ni njemu nije pevao Betoven i Šopen,sada kada su zajedno možda im Plama ispuni davnu želju…nikad se nezna…

  http://www.youtube.com/watch?v=HteLmHxaCn4

 3. 3
  posmatrač Says:

  ko zna mozda i jeste, mada ne vidim da će Srbiji nešto makar poći na bolje pod vođstvom onih političara koji su na pamet naučili par političkuh fraza i samo ih vrte u krug. Palma je čovek koji se na delu pokazao mnogo puta a sve one slatkorečive oratore za koje kažete da su inteligentniji od njega a u ništa nikad nisu uradili da Srbiji bude bolje nabijem na… jer Srbiju nisu upropastili radnici i seljaci nego eksperti i intelektualci.
  A da…građanin Sreta..hehehe dobra fora

 4. 4
  dobronamerni gost Says:

  Leleee. Sad je i meni jasno. Građanin je … Nema nagađanja o identitetu!!!
  Onaj isti … koji je pokrao sve što je mogo iz SNS pa na kraju i podatke iz kompjutera i prodao Rankiću, onaj isti … koji spava pred Rankićevim vratima ne bi li ga ovaj ubacio nekako u SRS da uzme pare u kampanji, isti onaj koji je Acu Stevkovića proganjao da se i kod njega učlani, koji Milinka Živkovića juri da smeni sa jedne a šiša kao dobar član i prijatelj sa druge strane, onaj isti koji i u DS plače da ga prime…onaj isti kome sad i partijski prijatelji i saborci ne valjaju jer mu ne daju da radi šta hoće (da laže, krade, podmeće…).
  Ni taj o kome govori nije cvećka jer da je tako ne bi ga isterali iz SNS ali ovaj je od svih koji su na ovom blogu ikad pomenuti najgori.

  Edit by Armagedon
  April 4th, 2012 at 11:50

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

© 2017 Borska inicijativa

Design by Best Web Hosts -- Made free by Best Blog Hosting and WordPress Themes