Borska inicijativa

Za grad koji volimo

04 May

Idemo na koncert Paje Vučkovića

Jedan od najvećih muzičara koje je Bor ikada imao, gitarista Vladan Paja Vučković, održaće koncert sa svojim bendom, 04.maja u 20h, u renoviranoj sali Muzičke škole.

Paja Vučković dolazi, posle duže pauze, u rodni grad sa mladim i ambicioznim bendom u potpuno novom izdanju, spreman da publici pokloni višesatni nastup pojačan doživljajem sa video zida i, specijalno u ove svrhe, pripremljenim ozvučenjem i produkcijom koncerta od strane starog estradnog vuka i producenta Pere Kaluđerovića, takođe Boranina.

Iza Vučkovića su godine solo karijere i nastupa sa najvećim imenima poput Zdravka Ćolića, Željka Samardžića, Kikija Lesandrića i drugih velikih imena srpske estrade. Takođe, Vučković je obajavio pet albuma instrumentalne muzike od kojih se, u Boru i za borsku publiku, izdvaja album vlaških instrumentala “Na istoku zapada”.

Koncert počinje u sredu, 04.maja u 20h, a karte se po ceni od 100 RSD mogu kupiti na blagajni Centra za kulturu od srede u 09h. Sav prihod od prodaje karata je namenjen u humanitarne svrhe.

Idemo svi! Kad je ovako nešto u pitanju i hala Sportskog centra bi trebala da bude mala!!!

Jugoslav Jovanović

One Response to “Idemo na koncert Paje Vučkovića”

  1. 1
    POKRET Says:

    Mančester vodi sa 2:1.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

© 2017 Borska inicijativa

Design by Best Web Hosts -- Made free by Best Blog Hosting and WordPress Themes