Borska inicijativa

Za grad koji volimo

09 May

Tehnološki BOOM XXI-og veka

Vodovod je u svom posedu imao uređaj koji je otkrivao tačno mesto curenja u mreži, ali je tehnologija uznapredovala pa se to sada radi uz pomoć drvene “raklje” i specijalno obučenih stručnjaka.

Slična je i situacija što se tiče krpljenja rupa, specijalnim asfaltom, koji ne bi postojao bez ovakve mašine. Na kraju se ipak asfalt utabavao lopatama, ali JKP 3. Oktobar nije zadovoljavao kriterijume tendera, pa je posao opet dobio neko iz Zaječara. U tenderu jedino nije stajao naziv firme koja je ispunjavala uslove, sve ostalo je bilo tu da kojim slučajem naše borske pare ne bi ostale u Boru!!!

Jovanović Jugoslav

3 Responses to “Tehnološki BOOM XXI-og veka”

 1. 1
  goyko Says:

  više nam priliči XIX vek.

 2. 2
  Slobodan Radulović Says:

  Kakvi kompozitori takva i muzika. Za takvu muziku trebaju i takvi muzikanti. Za građane Bora bilo bi bolje da su i ti kompozitori i ti muzikanti ostali da čuvaju ovce.

 3. 3
  Radisa Says:

  Pa šta možete da očekujete kad je u Diriekciji za izgradnju Bora za tehničkog direktora postavljen Mihajlovićeva ulizica Darko Dukić (električar sa srednjom školom), kompenzacija za Milutina koji je postavljen za zamenika direktora u 3. Oktobru (doduše čovek ima 87 godina i već je jednom nogom u grobu).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

© 2017 Borska inicijativa

Design by Best Web Hosts -- Made free by Best Blog Hosting and WordPress Themes